Workshops

Workshops zijn een leuke manier om zelf kennis te maken met het jongleren.  Anderhalf uur is voldoende om een goede introductie op het jongleren te krijgen. Het is genoeg om zichtbare vordering te maken en zelf iets van de grote variëteit in het jongleren te ervaren. Het is geschikt voor volwassenen en voor kinderen, voor beginners en gevorderden.

Wij geven de workshop op een interactieve manier. Stap voor stap ga je steeds mooiere patronen en worpen oefenen. Het grootste deel van de workshop jongleren we met balletjes. Oefeningen en persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat je snel vooruit gaat. Je jongleert ook samen. Er zijn een aantal makkelijke maar toch leuke patronen en trucs die je met anderen doet. Er kan ook geoefend worden met andere attributen zoals kegels en diabolo.

Een jongleerworkshop is geschikt voor een groep van 5 tot 50 personen. Eén jongleur op 10 tot 15 deelnemers als richtlijn zorgt ervoor dat er voldoende aandacht is voor persoonlijke tips. Wij doen de workshops meestal op locatie. Het materiaal wordt door ons verzorgd.

Het is heel geschikt bedrijfsfeesten, groepsactiviteiten en evenementen. Met kinderen kunnen we ook eigen balletjes gaan maken en daar spellen mee doen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met de secretaris via secretaris@catchup.utwente.nl

Demonstraties en shows

Wij kunnen ook jongleerdemonstraties verzorgen. Deze duren 15 tot 30 minuten. Per aanvraag bekijken wij wat geschikt zou zijn voor het evenement. Hierbij kunnen wij balletjes, kegels, diabolo en fakkels (jongleren met vuur) gebruiken. We laten verschillende trucs en patronen zien. Ook met meerdere personen tegelijk.

Vraag ook hiervoor de secretaris naar de mogelijkheden en beschikbaarheid van jongleurs: secretaris@catchup.utwente.nl