HerfstJongleerWeekend 2016


Welkom op de website van HJW 2016 op 7, 8 & 9 oktober 2016! Het belooft weer een gezellig festival te worden! Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee, laat je jongleerkunsten zien, leer van andere jongleurs, vier feest en blijf allen gezellig slapen in de knusse blokhutten, of in tentjes op de camping! Vrijdagavond om 20:00 zal het festival losbarsten in de sportzaal. Vanaf middernacht zal een kampvuur ieder verwarmen en de geesten verlichten. Na een goede nachtrust is zaterdag alle tijd voor jongleren, volgen van workshops, meedoen met het clubvolleytoernooi, Fight Night en het feest! Zondag zullen de spelen plaatsvinden, en aan het einde van de dag is het festival afgelopen. Zie 'Programma' voor de details!

Mayonnaise Reclame


Wilkommen auf der Website des HJW 2016 op 7, 8 & 9 oktober 2016! Es verspricht eine Gemütliche Convention zu werden.
Freitag ab 20:00 gehts los in der Sporthalle.
Ab Mitternacht könnt Ihr euch am Lagerfeuer aufwärmen
Nach einer gemütlichen Nacht in einer unserer Blockhütten gibt es am Samstag wieder ganz viel Zeit zu Jonglieren, zum Workshopbesuchen, Volleyclubtournier besuchen, Fight Night Gewinnen und das Fest in der Bar besuchen.
Sonntag nach den Spielen neigt sich das Wochenende dem Ende zu... Willst du es genauer wissen? Dann bleib immer aktuell mit unserer Facebookseite.